Diensten

Maak stress je vriend

Maak stress je vriend is een interactief, dynamisch en wellicht taboe-doorbrekend programma voor iedereen die te maken heeft met stress.

Kennis, ervaren en delen zijn de drie alternerende onderdelen van Maak stress je vriend. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen worden afgewisseld met eigen ervaringen.

Maak stress je vriend trailer

Maak stress je vriend flyer

 

Balanceren, Bandenspanning Controleren en Uitlijnen

Leer de principes van Tai Chi Chuan gebruiken om duurzaam de juiste balans, spanning en focus te verkrijgen. Individueel, als team of tijdens een event.

Tai Chi Chuan brengt de geest in balans met het lichaam. De oefeningen zijn verkwikkend. Ze laten je ervaren hoe het is om een lichaam te hebben dat je kan besturen, soms nog niet meteen, maar dat komt vanzelf. Je bent door met je lichaam bezig te zijn per definitie in het hier en nu.

De tests van de verschillende posities zijn een directe metafoor voor de houding die je inneemt bij de activiteiten in je dagelijks leven:

  • Sta je met beide benen op de grond?
  • Hoe is je balans
  • Hoe stevig is je positie? Hoe kun je steviger en krachtiger zijn zonder dat het meer energie kost?
  • Hoe ga je met weerstand om?
  • Waar ligt je focus bij een conflict?
  • Wat is de ‘uitlijning’ van je team, in welke richting gaat de energie?
  • Wat is de optimale spanning?

MapsTell DISC Workshops

Laat je leiden door de Wereld van Verschil. Zet jezelf en je team letterlijk op de kaart en ontdek waar je staat. Door het erkennen van jezelf en het herkennen van de ander ontstaat verbinding. In je team of bij interactie met klanten.  Introductievideo MapsTell

Voorzitter, facilitator, timekeeper

Het doemscenario van een teamdag: saaie afgeraffelde powerpointpresentaties, gehannes met de techniek, tijdsplanning die gierend uit de klauwen loopt waardoor de doelstelling van de dag niet gehaald wordt.

Wilt u dat uw deelnemers blij, enthousiast en gemotiveerd met een blik op de toekomst naar huis gaan? Laat uw teamdag voorbereiden en faciliteren door Dao Ding. Fris gastheerschap, creatieve workshops, fysieke energizers, vloeiende presentatiewisselingen, vlekkeloze geluidtechniek.

Verkoopconsultancy, -training en -coaching

Wat verkoop je eigenlijk? Focus op wat het je klant oplevert en bewandel de weg er stapsgewijs naar toe.

Dao Ding start bij de waarden en kracht van het individu of het team en maakt het mogelijk dat iedereen zijn verkoopattitudes en -vaardigheden kan ontwikkelen. Verkopen, ook voor mensen met een technische achtergrond, wordt een ervaring.

Bewust Bekwaam

Of je nu verkoop-, ouder- of functioneringsgesprekken voert, presentaties geeft, vergaderingen leidt, voor mensen optreedt, patiënten prikt; hoe goed je het ook beheerst, als het spannend wordt is het moeilijk.

Dao Ding helpt je beter te presteren op momenten dat het er toe doet. Met gebruik van technieken uit de positieve psychologie en de topsport werken lichaam en geest beter samen, waardoor je persoonlijke effectiviteit vergroot wordt.

Download hier het artikel ‘Shuntvrees Dialyse&Nefrologie juni 2015, 2

Curriculum ontwerp en implementatie

In veel organisaties is training een ondergeschoven kindje dat ad hoc uitgevoerd wordt.

Dao Ding helpt organisaties training te structureren en te plannen. Te denken valt aan onboarding training: de kennis, vaardigheden en vooral ook de attitudes die nodig zijn een medewerker optimaal te laten starten in een functie. Vervolgens zorgt trainen on the job training voor een verdieping van de kennis, vaardigheden op de werkvloer. Daarnaast zijn er ook trainingen rond terugkerende certificeringen, product- of projectlanceringen die een specifieke aanpak nodig hebben.

Coaching

Waar wil je heen, wat houdt je tegen. Wij praten, jij ontdekt. Want eigenlijk weet je het al….